Våra behandlingar

Läs mer om våra tjänster

Här kan du få läsa en kortare beskrivning av våra terapeuter och våra olika tjänster. 

SmartSelect_20190927-175512_Messenger.jpg

Susann Gunnarsdotter Lampa
Omtanke

Susann är Sveriges första Holistiska Ekofrisör med studier bl.a i London och driver ekofrisörskolan Academy of Organic Hair.

Susann är medial sen barnsben och har behandlat människor, djur och natur hela sitt liv. Susanns profession är uppdelad i 2 segment, Ekologisk hårvård & personlig utveckling / inre transformation. Metoder som coaching, shaman techniques, healer, cranio sacral therapi, medicinsk yoga lärare, medicinsk aromaterapeut / massör, holistisk ekofrisör, lärare, kursledare i personlig utv, och frigörande andning.

20210915_215114.jpg

Gregers Ahlefeldt - Laurvigen
Skärgårdskiropraktorn

Gregers är en riktig nörd inom området hälsa, kropp, blod, jord. Gregers har 34 års erfarenhet av kiropraktik med många års studier i England, USA och Danmark och har utvecklat en holistisk behandlingsform och kroppsterapi för alla våra kroppar, kost, levnadsstrategier och hälsa. Greger är även coach, inspirerande föreläsare och kursledare.

20210915_220829.jpg

Håkan Friedel
Zenmind

Håkan är trygg, lugn och stabil, precis som en Buddistisk munk skall vara. Utbildad med många år i Japan - Tokyo som lärljunge till zenmästare och praktiserat meditation i 45 år, och i Berkley. 

Med drygt trettio års erfarenhet jobbar Håkan med Japansk kroppsterapi, en kombo av shiatsu, seitai, klassisk massage och coachande vägledning som passar bra vid utmattnings-syndrom, trötta ryggar och whiplash skador. Håkan är föreläsare om stress, håller meditations cirklar och zenmind workshops.

"A healthy outside starts from the inside"