top of page

Våra behandlingar

Läs mer om våra tjänster

Här kan du läsa en kortare beskrivning av våra terapeuter och våra olika tjänster. 

"A healthy outside starts from the inside"

SmartSelect_20190927-175512_Messenger.jpg

Mayha Gunnarsdotter Lilja
Omtanke

Mayha är Sveriges första Holistiska Ekofrisör med studier bl.a i London och inspiration från världsledande LA frisörer, hon driver världens enda holistiska ekofrisörskola Academy of Organic Hair.

Mayha är medial sen barnsben och har behandlat människor, djur och natur hela sitt liv. Mayha´s profession är uppdelad i 2 segment, Personlig utveckling / inre transformation & Ekologisk hårvård . Metoder som coaching, shaman techniques, healer, cranio sacral therapi, medicinsk yoga lärare, medicinsk aromaterapeut / massör, örtterapeut, naturmedicinsk produkttillverkning, holistisk ekofrisör, spiritual teacher, kursledare i personlig utv, och frigörande andning.

20210915_215114.jpg

Gregers Ahlefeldt - Laurvigen
Skärgårdskiropraktorn

Gregers är en riktig nörd inom området hälsa, kropp, blod, jord och funktion på de flesta plan. Gregers har 35 års erfarenhet av kiropraktik med många års studier av kropp, hälsa, anatomi, medicin och naturmedicinsk läkning, i England, USA och Danmark och har utvecklat en holistisk behandlingsform och kroppsterapi för alla våra kroppar, kost, levnadsstrategier och hälsa. Greger är även coach, inspirerande föreläsare och kursledare. En  stor inspiratör för män att finna lustfylld hälsa och personlig utveckling.

20210915_220829.jpg

Håkan Friedel
Zenmind

Håkan är trygg, lugn och stabil, precis som en Buddistisk munk skall vara. Utbildad med många år i Japan - Tokyo som lärljunge till zenmästare och praktiserat meditation i 45 år, och i Berkley. 

Med drygt trettio års erfarenhet jobbar Håkan med Japansk kroppsterapi, en kombo av shiatsu, seitai, klassisk massage och coachande vägledning som passar bra vid utmattnings-syndrom, trötta ryggar och whiplash skador. Håkan är föreläsare om stress, håller meditations cirklar och zenmind workshops.

FaceApp_1676890118710.jpg

Susanne Kvist
Art of  Twig

Susanne är konstnär i själ och hjärta. Oavsett om hon skapar tavlor, konstverk eller som Holistisk EKOfrisör söker allltid dom bästa lösningarna för bästa resultat. Susanne är en härlig och mjuk kvinna med närvarande händer. Susanne erbjuder huvudmassage och olika typer av kroppsmassage.

Susanne har jobbat som frisör lärare i många år, och kommer finnas vid Sussies sida i de olika utbildningarna för nya holistiska ekofrisörer.

0-3.jpg

Maria Bengtsson Lenn
                    Own your birth                                                                                    

Own Your Birth doulaservice vägleder och stöttar dig under graviditeten, födseln och postpartumtiden. Om du vill kan vi också fånga och föreviga din unika historia på bild.

Motherblessings, Gravidmassage, Cirklar, Coaching inför och efter din förlossning.

Eller varför inte en postpartum-ceremoni för en välbehövd stund för att ge särskild omsorg och stöd till den nya modern. Maria äger även hudvård och underlivsvårdande märket Braido.

Maria är positiv, glad, varm och empatisk. Hon är perfekt som din doula, terapeut eller stöd under din viktigaste tid i livet.

bottom of page