top of page

Om oss

Balans med Omtankes terapeuter har lång erfarenhet med flera olika terapeutiska proffesioner. 

Vi föreläser, utför behandlingar one on one och håller kurser och workshops, tillsammans och enskilt.

Balans med Omtankes terapeuter

0-4.jpg

Mayha Gunnarsdotter Lilja

Delägare Balans med Omtanke

VD Omtanke

Ägare & huvudlärare Academy of Organic Hair

Mayha är Sveriges första Holistiska Ekofrisör.  Driver Academy of Organic Hair och Omtanke som både erbjuder ekologisk hårvård, personlig utveckling och kurser med coaching och shamanska tekniker. Driven av att väcka människor in i kontakt med sin kraft, närvaro, sitt högsta syfte och mening, det gör hon med hjälp av medvetna behandlingar, ekohårvård, retreater, utbildningar och naturmedicinska läkande produkter.

20231029_063037_0000.png
FaceApp_1630869437046.jpg

Gregers Ahlefeldt

Delägare Balans med Omtanke

VD Skärgårdskiropraktorn

Gregers är i grunden kiropraktor och jobbar med flera olika kroppsterapeutiska och lkande metoder, är coach, föreläsare och håller kurser i personlig utveckling och shamanska metoder. Sätter gärna huvudet i ett microskop och analyserar både blod- och jordkvalitét. Driven av att finna lösningar som skapar motivation och lustfylld läkning, medvetenhet, och hälsa. 

cdn.bokadirekt.jpg
2021-09-12 20_25_38.492+0200.jpg

Håkan Friedel

VD Zenmind

Håkan utför Japansk kroppsterapi, en massageform med kroppsscanning.

Studerat seitai, shiatsu, meditaion, Tai Chi och levt som Buddistisk munk i bergen med mästare i Japan. Föreläser om stresshantering och håller meditationsgrupper. Håkan både undervisar och utövar judo, tai chi m.m. 

cdn.bokadirekt-2.jpg
FaceApp_1676890118710.jpg

Susanne Kvist

VD Art of twig

Susanne är konstnär, och jobbat som frisörlärare i många år. Susanne har jobbat som frisör hela sitt liv och utbildade sig  till Holistisk ekofrisör  av Susann G:L på Academy of Organic Hair 2021 och har sedan enbart arbetat eko holistiskt, och dessutom gör coola dreadlocks.

Susanne kommer även att finnas vid Mayha´s sida för vidarutbildning nya ekofrisörer med holistisk inriktning.

Black and White Typographic Florist Logo (1).png
Maria-Bengtssson-Lenn-highres-002.jpg

Maria Bengtsson Lenn

VD Own your Birth

Delägare Braido

Maria är författare och har skrivit böcker om att äga sin graviditet och födsel. Hon driver märket Braido som är kroppsvård för kvinnor under och efter graviditet.

Maria erbjuder doulaservice, gravidmassage, förlossningsförberedande kurser, ceremonier, cirklar, och holistiskt stöd genom graviditeten, förlossningen och postpartumtiden.

Original+on+Transparent_edited.png
SmartSelect_20210424-182818_FaceApp.jpg

Gregers & Mayha

Mayha & Gregers delar många passioner.

Kärleken till varandra, tacksamheten till familjen, glädjen att samarbeta, varandet med naturen, humorn, nyfikenheten till livet, behovet av stillhet och glädjen att stödja människor och natur i sin resa i livet mot bättre hälsa, högre medvetenhet och en hållbarare framtid.

Ägare av Balans med Omtanke

bottom of page